Het laatste nieuws

17 juli 2024

𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦𝐢𝐳𝐞𝐝 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐢𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐩𝐯𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐥

De StickerStudio heeft onlangs de glazen pui van Customized Media in Amsterdam mogen voorzien van een opvallend ontwerp in de stijl van Samsung. Het resultaat is een prachtige en opvallende gevel die helemaal in lijn is met de nieuwste campagne van Samsung.

Het eindresultaat is een glazen pui die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zorgt dat het pand in Amsterdam nu nog beter opvalt en een blijvende indruk maakt op voorbijgangers en bezoekers.

Waarom kiezen voor De StickerStudio?
Bij De StickerStudio streven we ernaar om elk project met precisie en passie uit te voeren. Onze klanten waarderen onze aandacht voor detail, onze klantgerichte aanpak en onze toewijding aan kwaliteit. Of het nu gaat om een glazen pui, voertuigen, bedrijfskleding of andere bedrijfsuitingen, wij zorgen ervoor dat uw merk altijd op zijn best wordt gepresenteerd.

Bent u ook op zoek naar een unieke en professionele uitstraling voor uw bedrijf? Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.