Het laatste nieuws

19 juli 2024

๐„๐ž๐ญ- & ๐๐ซ๐จ๐ž๐Ÿ๐ฅ๐จ๐ค๐š๐š๐ฅ ๐๐ž ๐Š๐ฎ๐ซ๐ค ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ญ ๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฃ๐š๐š๐ซ!

Bij De StickerStudio zijn we trots dat we deel mochten uitmaken van deze mijlpaal. In deze video nemen we u mee achter de schermen van ons creatieproces. ๐Ÿงข๐Ÿ‘•

1. Conceptontwikkeling: We begonnen met het brainstormen en ontwerpen van unieke merchandise. Speciaal voor dit jubileum selecteerde we petten met een klep gemaakt van kurk en shirts met verschillende kleurrijke opdrukken.

2. Materialen selectie: We kozen voor hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de petten en shirts niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam zijn. Daarnaast matchte we de kleuren voordat we deze hebben geprint.

3. Textieltransfers: In onze eigen studio hebben we door middel van onze DTF-printer de textieltransfers vervaardigd. Doordat we dit in eigen huis doen hebben we hierover de volledige controle qua de kwaliteit, ontwerp, maar ook korte timings.

4. Productie: Met onze professionele drukpers en ons opgeleide personeel hebben we de transfers vervolgens op de kleding en petten aangebracht. Elk item werd met zorg en precisie vervaardigd.

5. Eindresultaat: Feest bij De Kurk! Als je 50 jaar bestaat moet je dat immers in stijl vieren.


Bekijk de video op Instagram:

โ€