Het laatste nieuws

24 juli 2024

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟𝐬𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐒𝐍𝐐 𝐂𝐚𝐝𝐞𝐚𝐮𝐯𝐞𝐫𝐩𝐚𝐤𝐤𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧

De StickerStudio is verheugd om een nieuw project aan te kondigen: de belettering van de bedrijfsauto van SNQ Cadeauverpakkingen. Wij hebben ervoor gezorgd dat hun voertuig nu is voorzien van het logo en de URL van hun website, waardoor hun merk onderweg goed zichtbaar is.

Het project

Voor dit project werkten we nauw samen met SNQ Cadeauverpakkingen om hun wensen en merkidentiteit te begrijpen. Nadat de gedetailleerde digitale drukproef werd goedgekeurd, heeft een van onze ervaren carwrappers de logo's en website URL vakkundig aangebracht op de auto. Het resultaat is een professioneel en herkenbaar voertuig dat bijdraagt aan de zichtbaarheid en branding van SNQ Cadeauverpakkingen.

Waarom kiezen voor De StickerStudio?

Bij De StickerStudio combineren we creativiteit met vakmanschap om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om voertuigen, interieurbeplakking, of andere bedrijfsuitingen, wij zorgen ervoor dat uw merk altijd op zijn best wordt gepresenteerd.

Meer ontdekken?
Bent u ook op zoek naar een manier om uw bedrijf zichtbaar te maken op de weg? Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van belettering en signing? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.